Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kleurstalen Bel ons Kleurstalen
Gratis en snelle Levering
Gratis kleurstalen
Tot wel 40% goedkoper
Eenvoudig bereikbaar
Fysieke winkels

Houten Jaloezieën

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Houten Jaloezieën op maat

Onze houten jaloezieën zijn al vanaf 49 euro te bestellen. Kies uit rijke hout tinten die soms ook in een eigentijdse gloss of mat afwerking te bestellen zijn. Bij ons vindt u uw perfecte, op maat gemaakte houten jaloezieën! Houten latten zijn beschikbaar 25mm, 35mm of 50mm de keuze is aan jou. Onze houten jaloezieën zijn Venetiaanse stijl en beschikken over twee manieren van bediening. Met snoeren kunt u de horizontale lamellen kantelen om volledig te sluiten of een gedeelte open te laten om het licht door te filteren en de hele jaloezie te verhogen of te verlagen. U kunt kiezen welke bedieningskant u de houten jaloezieën wilt bedienen. Ook kunt u ervoor kiezen om ze in het kozijn te hangen of erbuiten. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maten door geeft voor onze houten jaloezieën, kan u is eens naar onze meet- en passende pagina’s kijken.

Houten Jaloezieën kopen

De natuurlijke uitstraling van onze houten jaloezieën geven karakter aan uw huis. Houten jaloezieën geven een tijdloze stijl en zijn perfect voor zowel moderne als klassieke ruimten. Door houten jaloezieën wordt er elegantie en textuur aan uw huis toevoegt. Onze houten jaloezieën collectie geeft u alle designelementen van een echt houten lamellen met extra, praktische eigenschappen.

Al onze echte houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout, dat duurzaamheid en stijl bie Voor extra detail, kunt u kiezen uit tapes die zachtheid en stijl toevoegen aan de blik van houten jaloezieën.

Onze collectie Houten Jaloezieën

Jaloezieënstudio biedt een grote collectie aan houten jaloezieën. Met meer dan 25 jaar ervaring in de raamdecoratie markt weten wij wat de laatste trends op het gebiedt is van deze markt. Elk seizoen kijken wij op verschillende beurzen wat de trends zijn en voegen wij deze toe aan onze collectie designs.